Fermentace a vaření v Sous-vide - Blog

Fermentace a vaření v Sous-vide

Fermentace a vaření v Sous-vide

 

18 října se v kuchyňském studiu firmy Electrolux konal kurz pro šéfkuchaře na téma "Fermentace a vaření v Sous-vide".

Přednášeli a vařili dva šikovní kuchaři - Jarda Kozdelka (sous-chef restaurace Eska) a Tonda Bradáč (chef Electrolux). Hodně se hovořilo o fermentaci zeleniny, bylinkářství a Sous-vide (vaření ve vakuu). Byl připraven i degustační set zajímavých  jídel. V každém jídle byla potravina, která se podávala na několik různých způsobů. Například - kuřecí prso a stehno sous-vide, kukuřičná kaše, kukuřice blanšírovaná v máslovém vývaru, kukuřičný prach, popcorn.

 

Zajímavé bylo potkat známé tváře a také se seznámit s novými kolegy.

Jsem rád, že jsem se zúčastnil této akce a již v nejbližší době mohu použít nápady, které jsem načerpal. 

 

Mějte se pěkně a naviděnou v restauraci Amaryla.

pátek 21. říjen 2016 11:18



Kontakt

Štěpánská 18
11000 Praha
Tel. +420 222 748 111
Fax +420 222 748 113
Email: amaryla@jerome.cz

Odběr denního menu