Sezónní pochoutka z Norska už je v Praze - Blog

Sezónní pochoutka z Norska už je v Praze

"Sezónní pochoutka z Norska už je v Praze!"

Treska Skrei je známá mezi milovníky ryb pro její libové maso s výjimečnou chutí a také s nejvyšší nutriční hodnotu ze všech druhů treskovitých ryb.

"Skrei" znamená v  norštině - migrace, a název mluví sám za sebe. Jakmile se tato ryba dožije pohlavní dospělosti, migruje z Barentsova moře do Norska, aby splnila svůj hlavní životní úkol, a to není dostat se k Vám na stůl, ale naklást jikry. V tomto období - leden až březen, probíhá lov této vynikající ryby a export do všech zemí světa. 

Norové jsou velmi hrdí na tuto rybu, jelikož její maso považují za nelepší mezí rybami s bílým masem.

Přijďte do restaurace Amaryla už příští týden a ochutnejte sami.

Já, Maxim Semenčukov, šéfkuchař restaurace Amaryla a můj tým pro Vás připravíme  jedinečný gastronomický zážitek.

neděle 29. leden 2017 22:40



Kontakt

Štěpánská 18
11000 Praha
Tel. +420 222 748 111
Fax +420 222 748 113
Email: amaryla@jerome.cz

Odběr denního menu