Škola vaření s Running Cheff - Blog

Škola vaření s Running Cheff

Zbývá už jen pár posledních teplých dní a všichni se snažíme si je co nejvíc užit.

Zbývá už par posledních teplých dní a vše se snaží je co nejvíc užit. Podzim za chvíli bude vládnout a s nim přijde i ochlazeni. A aby Vám nebylo smutno, připravil jsem pro Vás další Školu vaření s Running Chef, tento krát to bude ochutnávka těch nejznámějších omáček z šesti zemi.

Pesto – oblibena všema italská omáčka, hlavni složkou které je bazalka.

Chimichurri – argentinská bylinková omáčka, podává se za studená a výborně hodni se k masu.

Teriyaki – tuto omáčku si můžete koupit v jakémkoliv obchodě, ale domácí verze Vám určitě bude chutnat víc.

Caesar – naprostá klasika.

Beurre Blanc – tradiční francouzská máslová omáčka s lehkým citronovým aroma.

Tahini – sladký pozdrav z Izraele.

 Objednejte si firemní večírek nebo „team building“ u nás v restauraci a cestujte se mnou ve světě chuti.

Těším se na Vás.

Napsal Max Semenčukov pondělí 19. září 2016 15:11



Kontakt

Štěpánská 18
11000 Praha
Tel. +420 222 748 111
Fax +420 222 748 113
Email: amaryla@jerome.cz

Odběr denního menu