Blog a novinky restaurace Amaryla

Vařte jako profesionální šéfkuchaři! Pomůže vám v tom metoda sous-vide

pondělí 26. červen 2017 21:24

Vařte jako profesionální šéfkuchaři! Pomůže vám v tom metoda sous-vide

Vařte jako profesionální šéfkuchaři! Pomůže vám v tom metoda sous-vide

 

Také se vám už stalo, že jste chtěli připravit šťavnaté a křehké kuře, ale místo toho jste z trouby vytáhli vysušené nebožátko? Nebo vám nečekaně přijela návštěva a vy jste ji neměli rychle co nabídnout? Máme pro vás řešení. Seznamte se s metodou sous-vide, která vám ušetří nejen čas, ale také z vás udělá šéfkuchaře večera.

 

 

Tajemství přípravy metodou sous-vide

 

Sous-vide lázně se u nás v České republice používají především v restauracích a náš šéfkuchař Max je jejich velkým zastáncem. Pořídit si je ale můžete i domů. Jedná se o přístroj o velikosti fritovacího hrnce, do kterého vkládáte syrové zavakuované potraviny a po několika hodinách vytahujete pochoutky, které můžete buď na pár minut hodit na pánvičku a podávat nebo je uchovat v lednici pro pozdější rychlou a snadnou přípravu.

 

Co vše můžete metodou sous-vide připravit

 

Metoda sous-vide je skvělá pro přípravu masa, zeleniny, ale třeba i vajíček. Suroviny nakrájíte a okořeníte dle vlastní chuti, vložíte je do speciálního sáčku na přípravu sous-vide, přidat můžete kousek másla, nebo čerstvé bylinky a zavakuujete. Sáček pak vložíte do vodní lázně předehřáte na požadovaný počet stupňů a necháte ho tam několik hodin ohřívat. Zavakuování i vodní lázeň za vás připraví přístroj na přípravu sous-vide. Nemusíte se bát. Je to jednodušší, než se zdá. Maso připravené touto metodou bude uvnitř krásně měkké a na povrchu s křupavou kůrkou. Už se vám tedy nestane, že byste ho v troubě vysušili nebo ho naopak podávali příliš krvavé. 

 

Sníst teď nebo až později?

 

Metoda sous-vide vám umožní předpřipravit si křehké maso nebo čerstvou zeleninu na později. Po vytažení z vodní lázně zavakuovaný sáček uložte do lednice na nejchladnější místo, kde počká, až přijde jeho čas. Pak ho stačí chvíli prohřát ve vodní lázni, jeho obsah v rychlosti opéct na pánvičce a můžete servírovat.

 

U nás jste mohli tuto metodu ochutnat například v Krůtím sous-vide s brambory, brokolicí a omáčkou Buerre blanc nebo v Hovězím sous-vide s červeným vínem, liškami a pohankou.

 

 

Kreativitě se meze nekladou. Vyzkoušejte metodu sous-vide a uvidíte, že si ji zamilujete. Stejně jako my. 

Číst více »

Legenda: Jak vznikl nejoblíbenější salát na světě?

pondělí 19. červen 2017 21:07

Legenda: Jak vznikl nejoblíbenější salát na světě?

Legenda: Jak vznikl nejoblíbenější salát na světě?

Jaký je podle vás nejoblíbenější salát na světě? Všichni, kdo tipují Caesar, vyhrávají. Pustili jsme se do velké pátračky a zjistili, že o původu tohoto salátu koluje zvláštní legenda. Znáte ji?

 

Žádná Itálie, Mexiko

Dali byste krk za to, že salát Caesar pochází z Itálie? Omyl, pochází z Mexika. Jednu restauraci v Tijuaně kdysi vlastnil Ital jménem Caesar Cardini a tomu se jednoho dne stala opravdu nemilá věc...

 

Správný obchodník si poradí

4. 7. 1924 - Američané slavili den nezávislosti a Cardiniho restaurace praskala ve všech. Vše probíhalo v naprostém pořádku až do doby, než Cardinimu začaly docházet suroviny. Podcenil to. Co teď? Jako správný obchodník začal velmi usilovně přemýšlet, jak by z této šlamastiky nejlépe vybruslil a ještě na tom vydělal. „Musím nějak improvizovat,” řekl si, vyhrnul rukávy a pustil se do práce. Zapátral v kuchyni, jaké ingredience mu ještě zbývají a z těch vytvořil originální salát, který my známe pod názvem Caesar. Aby Cardini svému novému výtvoru přidal na atraktivitě, podával hostům salát přímo ze servírovacího vozíku.

 

Naprostý zázrak

Zvěsti o lahodném salátu se šířily rychlostí blesku a lidé chtěli tento zázrak také ochutnat. Nejen Cardiniho hosté si salát Caesar zamilovali, brzy ho začali nabízet také ostatní restaurace a tím se salát Caesar stal nesmrtelným. Dostali jste na něj také chuť? Přijďte k nám, náš šéfkuchař Max ho zařadil do týdenního menu.

 

Recept od Maxe na salát Caesar:

Ingredience:

     100 g kvalitní majonézy

     10 g ančoviček

     1 stroužek česneku

     20 g parmezánu

     pepř

     na dochucení dijonská hořčice

     římský salát (nebo little jam)

     bílý chléb na krutony

     podle chuti: opečenou slaninu, kousky kuřete, tygří krevety, čerstvá rajčata

 

 

Rychlí domácí Caesar dresing:

Majonézu rozmixujte společně s ančovičkami, přidejte stroužek česneku, parmezán a trochu pepře. Opět dobře promixujte a ochutnejte. Pokud chcete některou chuť zvýraznit, přidejte tam dané suroviny více. Solit nemusíte. Když na závěr přidáte trochu dijonské hořčice, nic tím nezkazíte.

 

Do římského salátu zamíchejte dresing, krutony, hobliny parmezánu a další ingredience podle uvážení. Přejeme dobrou chuť!

Číst více »

Liška, šelma mezi houbami

úterý 13. červen 2017 22:56

Liška, šelma mezi houbami

Liška, šelma mezi houbami

 

Červenou barvu zralých jahod jako symbol června známe všichni velmi dobře. Méně známý je ale fakt, že pro začátek astronomického léta je také typická liška. A nemyslíme tím mazanou šelmu žijící hluboko v lesích, ale lišku obecnou. Houbu, které jsme jako děti říkaly kuřátka a která je velkým zdrojem serotoninu, draslíku a vitamínu C.

 

Objevte krásu této neprávem opomíjené potraviny, jejíž pozitivní účinky znala francouzská kuchyně již v 18. století.

 

Liška jako Vlk z Wall Street

Liška je natolik ceněnou houbou, že je možné s ní obchodovat. Její cena je poměrně vysoká,  ročně se jí prodá asi 150 až 200 tisíc tun v celkové hodnotě 1,5 miliardy dolarů.

 

Čistota půl zdraví

Veškerá její produkce pochází téměř výhradně z volné přírody. Vyskytuje se v Evropě, ale také v Severní a Jižní Americe, Číně a Africe. Navíc je velmi citlivá na čistotu ovzduší, takže pokud najdete lišku, víte, že se můžete zhluboka nadechnout čerstvého vzduchu. Tady se vám smog na plicích neusadí.

 

Zatočte s bakteriemi jednou pro vždy

Lišky působí proti různým bakteriím, jako je například Escherichia coli (neboli E.coli), která se hojně vyskytuje ve střevech a je to právě ona, která vám nejčastěji způsobuje záněty močového měchýře. Pokud na ně trpíte, je čas přidat do jídelníčku k brusinkám také tuhle antioxidační lahůdku.


Štěstí na talíři

Tahle malá žlutá potvůrka je také velkým zdrojem serotoninu. Toho máme málo především v pochmurných zimních dnech a jeho nedostatek často způsobuje depresi. Na jaře a v létě ho získáváme ze slunečních paprsků a od června do října můžeme jeho tvorbu navíc povzbudit konzumací lišky, která je výborná jak v omáčkách, tak v polévkách nebo jako příloha k masu.

 

Liška v kuchyni

Svou vůní připomíná meruňky a vzhledem je díky své žluté barvě nezaměnitelná s jakoukoliv jinou houbou.  Často se s ní setkáte ve francouzské kuchyni, kde se připravuje jednoduše na másle, přidává se do omáček, nebo slouží jako nádivka do omelet.

 

 

A jak ji pro vás připravujeme my? V denním menu na tento týden (12. 6. – 16. 6. 2017) ji najdete například v  hovězím Sous-vide s červeným vínem a pohankou nebo ve smetanovém krupottu s baby špenátem a karotkou.

 

 

 

 

 

Číst více »

Running Chef: Při maratonu okolo mě lidé kolabovali

neděle 4. červen 2017 14:07

Running Chef: Při maratonu okolo mě lidé kolabovali

Running Chef: Při maratonu okolo mě lidé kolabovali

7. 5. 2017 - když si na tento den náš šéfkuchař Max alias Running Chef vzpomene, napnou se mu svaly, zrychlí tep a v myšlenkách opět stojí na startovací čáře pražského maratonu.

 

„Startovalo se brzy ráno, počasí nám nejprve přálo,” vzpomíná Max, „po několika hodinách se ale udělalo příšerné vedro. Dva tisíce běžců do cíle vůbec nedorazilo.” Náš Running Chef k těmto dvěma tisícům ovšem nepatřil. Do cíle doběhl za 3 hodiny a 27 minut. „Se svým časem jsem velmi spokojený,” tvrdí s úsměvem kolega, kterého všichni tak moc obdivujeme.

 

Najednou se Maxův úsměv vytrácí, právě se mu do mysli vloudil 27. a 35. kilometr. „Na 35. kilometru mě zastihla největší krize, byl jsem na pokraji sil. Docházela mi energie i motivace. Někteří lidé okolo mě dokonce kolabovali. Úplně nejhorší, co jsem při závodě viděl, byl muž, který 200 metrů před cílem omdlel a ležel tam v bezvědomí. Bylo mi ho strašně líto.”

 

Maratonu se zúčastnilo přibližně 12 000 běžců a Max se umístil na krásném 1 203. místě. Gratulujeme a moc děkujeme za úžasnou reprezentaci našeho hotelu Amarilis a restaurace Amaryla.

 

„Už teď se těším na další maraton. Doufám, že na něm opět potkám zajímavé lidi a někteří se třeba i ubytují v našem hotelu a dají si se mnou snídani šampiónů!” Uzavírá své vyprávění Running Chef.

 

 

 

 

 

 

Číst více »

Sektival 2017

úterý 30. květen 2017 11:01

Sektival 2017

Sektival

 

“Objevte rozmanitost bublinek”, láká vás festival, který bude od 3. 6. do 18. 6. 2017 probíhat v Praze, Brně, Plzni a Ostravě? 2 týdny a 3 víkendy bude nabízet menu složené z toho nejlepšího výběru sektů a delikátních jídel, které pro vás osobně napároval dvojnásobný sommeliér roku David Král.

 

Restaurace Amaryla je pyšným členem tohoto festivalu. Náš šéfkuchař Max pro vás připravil 6chodové degustační menu, ve kterém budete moci ochutnat takové kombinace, jako jsou javorový sirup a pinie, ananas sous-vide nebo lanýže a žampionové chipsy. Každý chod, doplněný tím nejlepším výběrem sektů, ve vás rozvášní emoce, probudí zvědavost a touhu po dalším soustu. Celé menu dohromady tvoří nezapomenutelný zážitek

 

Otevřete náruč svým roztouženým chuťovým pohárkům a zarezervujte si své místo. Za jediný večer poznáte nejrozmanitější chutě a vůně, které dokážou oslnit vaše smysly.

 

Kdy:  od 3. 6. do 18. 6. 2017

Kde: Restaurace Amaryla, Šťepánská 18, Praha 1

Otevírací doba: 11.30 - 21.00

Cena celého degustačního menu: 590 Kč / osoba

 

Rezervace: zde nebo na tel. čísle 222 748 111 (minimálně 3 hodiny předem)

Číst více »

10 důvodů, proč si zamilujete jahody: Přináší zdraví, krásu a sex

pondělí 29. květen 2017 10:38

10 důvodů, proč si zamilujete jahody: Přináší zdraví, krásu a sex

10 důvodů, proč si zamilujete jahody:

Přináší zdraví, krásu a sex

Startuje sezóna jahod, pojďte si ji vychutnat naplno. Našli jsme 10 důvodů, proč byste letos měli jahody zařadit do jídelníčku.

 

 

1.  S jahodami si na vás žádná nemoc nedošlápne

Proč se jahody a nemoci moc nekamarádí? Může za to vitamín C, bioflavonoidy a antokyany. Právě tyto složky vytváří u jahod velmi silné antioxidační schopnosti. Na bostonské univerzitě dokonce došli k závěru, že jahody mají největší antioxidační účinky z veškerého ovoce. Po nich následují pomeranče a hroznové víno.

 

2.  Zuby jako hollywoodské hvězdy

Jahody obsahují kyselinu jablečnou. A proč by vás tato informace měla zajímat? Možná proto, že zrovna tato látka se řadí mezi přírodní bělidla zubů. Jestli tedy toužíte po zářivém úsměvu, který vám bude závidět i Brad Pitt, jezte jahody.

 

3.  Vitamínu C není nikdy dost

Abyste do sebe dostali vitamín C, nemusíte se šklebit nad kyselým citrónem. Málokdo to ví, ale v jahodách se skrývá vysoký obsah vitamínu C, který je dokonce srovnatelný s citrusovými plody. Účinky tohoto vitamínu jsou úžasné:

 

     Je užitečný při prevenci srdečních onemocnění

     Zamezuje stárnutí pleti

     Působí protizánětlivě

     Posiluje imunitní systém

     Stimuluje tvorbu pojivové tkáně, zubů a kostí

     Zlepšuje funkci cévních stěn - stávají se opět pružnějšími

     Pomáhá s regenerací tkání

     Podporuje vstřebávání železa

 

4.  Hubneme do plavek

Začíná období, kdy si stoupáme před zrcadlo a s hrůzou sledujeme, jak krutě se na nás letošní zima podepsala. Většinou dojdeme velmi rychle k závěru, že s tím je potřeba něco udělat. A hned. Často sedáme k internetu a hledáme “zaručené způsoby”, jak se nadbytečných kil zbavíme.

 

Zřejmě se brzy dopátráme také informace, že právě jahody nám s hubnutím pomohou. Je to pravda. Jahody totiž obsahují už zmiňované antokyany, které pomáhají se spalováním tuků. Navíc obsahují jen velmi málo kalorií: 100 g = 147 KJ.

 

5.  Sexy mozek i v 70

S jahodami vám to bude lépe pálit. Jak to? Díky svému složení dokážou omladit centrální nervový systém a udržovat mozek stále v dobré kondici. Jestli si jahody najdou své místo ve vašem jídelníčku, jednou to svým vnoučatům při šachové partičce slušně nandáte.

 

6.  Pitný režim

Jestli se občas přistihnete, že jste za celý den téměř nic nevypili, nastal nejvyšší čas s tím něco udělat. Velká část jahod obsahuje vodu. S pitným režimem vám tedy samotné jahody trochu pomohou, ale my doporučujeme si z nich udělat domácí smoothie, to nemá chybu. Skvěle osvěží a výborně chutná.

 

7.  Úžasná síla manganu

Lámou se vám nehty, padají vlasy a nemáte moc chuť na sex? Bude vás zajímat, že jahody obsahují nejvíce manganu ze všech druhů tuzemského ovoce. Mangan je velmi důležitý pro správnou funkci nervů, pěkně vyživuje vlasy i nehty a navíc působí jako lehké afrodiziakum.

 

8.  Stále krásní a svěží

Také občas přemýšlíte, jak oddálit stárnutí? Zkuste to s jahodami. Dodají vaší pleti vitalitu a vy budete brzy čelit otázkám typu: „Ty poslední dobou nějak záříš. Jak to děláš?” Uvidíte, že vám dá spoustu práce vašim známým vysvětlit, že za váš perfektní vzhled nemůže plastický chirurg, ale jahodová sezóna.

 

9.  Trocha vzrušení neuškodí

Už dávno asi víte, že jahody se využívají jako zpestření při postelových radovánkách. Ale možná už netušíte to, že díky zinku a antioxidantům také zlepšují v tomto směru výkonnost. A to se občas hodí, co říkáte?

 

10.           To nejdůležitější na závěr

Poslední důvod, proč si jahody letos zamilujete, je naše akce s názvem: “Jahodové opojení v restauraci Amaryla”. A o co jde? Jedná se o 5chodové menu, kdy vždy hrají velkou roli právě jahody.

 

Hned při příchodu dostanete welcome drink Prosecco s jahodou, dále vyzkoušíte netradiční jahodovou polévku s vodním melounem a jako hlavní chod si vyberete buď steak z norského lososa, nebo steak z argentinského roštěnce, kdy přílohu vždy tvoří jahodová salsa s avokádem a jalapenos. Po hlavním jídle nastane nejvyšší čas na osvěžení v podobě jahod s bílým chřestem a na závěr vám na stole přistane dezert - pusinky se smetanovým krémem a jahodami alias Pavlova s jahodami. Celé menu vás vyjde jen na 890 Kč pro 2 osoby.

 

Jestli chcete někoho potěšit, za něco poděkovat nebo jen zažít nezapomenutelné jahodové opojení, od 29. 5. 2017 do 30. 6. 2017 nás navštivte. Náš šéfkuchař Max nám už jedno meníčko nachystal na zkoušku a byla to naprostá pecka. Vůbec jsme nečekali, že chuťové kombinace budou tak dobré. Ale co vám budeme povídat, přijďte to vyzkoušet sami.

 

 Celé jahodové menu najdete ZDE

Rezervaci si zajistěte na čísle 222 748 111 nebo nám napište na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Budeme se těšit. 

Číst více »

Sezóna chřestu je tady !

úterý 9. květen 2017 11:28

Sezóna chřestu je tady !

Sezóna chřestu je tady !!!! 

Pomalu začíná léto a v tomto období můžete ve výlohách zelinářů objevit svazky čerstvého chřestu.

Dovoluji se Vám doporučit mojí recepturu Chřestového krému, který se svým týmem velmi rádi vaříme.

Číst více »

Pražský půlmaratón

pátek 5. květen 2017 11:51

Pražský půlmaratón

Amarilis na Pražském Půlmaratónu

Na začátku srpna v Praze se běžel tradiční půlmaratón, a byl to velký svátek sportu. Startovní pole bylo ohromné - 11500 běžců z celého světa. Mezi běžci byl i šéfkuchař hotelu Amarilis a restaurace Amaryla – Maxim Semenčukov, který byl hrdým představitelem našeho hotelu a oboru Pohostinství.

I když organizace běhu byla perfektní a atmosféra fantastická, do cíle nedoběhlo kolem dvou tisíc běžců, a to kvůli vedru, které po dobu celého dne bylo v Praze.

Náš reprezentant skončil na krásném 454-tém místě a 21 kilometrů zvládl za necelou hodinu a půl.

Krásný výkon od našeho šéfkuchaře.

 

 

Číst více »

Sezónní pochoutka z Norska už je v Praze

neděle 29. leden 2017 22:40

Sezónní pochoutka z Norska už je v Praze

"Sezónní pochoutka z Norska už je v Praze!"

Treska Skrei je známá mezi milovníky ryb pro její libové maso s výjimečnou chutí a také s nejvyšší nutriční hodnotu ze všech druhů treskovitých ryb.

"Skrei" znamená v  norštině - migrace, a název mluví sám za sebe. Jakmile se tato ryba dožije pohlavní dospělosti, migruje z Barentsova moře do Norska, aby splnila svůj hlavní životní úkol, a to není dostat se k Vám na stůl, ale naklást jikry. V tomto období - leden až březen, probíhá lov této vynikající ryby a export do všech zemí světa. 

Norové jsou velmi hrdí na tuto rybu, jelikož její maso považují za nelepší mezí rybami s bílým masem.

Přijďte do restaurace Amaryla už příští týden a ochutnejte sami.

Já, Maxim Semenčukov, šéfkuchař restaurace Amaryla a můj tým pro Vás připravíme  jedinečný gastronomický zážitek.

Číst více »

PF 2017

neděle 15. leden 2017 15:38

PF 2017

Zimní svátky utekly jako voda, půlka ledna už je za námi a Praha celá zaprášená od sněhu pospíchá sundat ze sebe vánoční ozdoby. 

Rok 2017 už běží naplno, a já, Maxim Semenčukov a cely tým restaurace Amaryla, 

Vám přejeme hodně gastronomických zážitků, které pro Vás připravíme.

Číst více »

Sous-vide – vaření ve vakuu

čtvrtek 15. prosinec 2016 18:22

Sous-vide – vaření ve vakuu

V týdenní nabídce naší restaurace skoro vždy najdete alespoň jedno jídlo, které bylo připraveno technikou Sous-Vide. Málo kdo vlastně ví co to znamená a jak je to šikovná věc.

Název pochází z francouzštiny a v překladu znamená – ve vakuu. Sous-vide – vaření ve vakuu, ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Teplota se pohybuje od 55°C až do 75°C a doba vaření je od pár hodin až po pár dní – vše se odvíjí od toho, co vaříte.

Záměrem je zachovat veškerou šťávu a chuť potraviny, aby příprava byla co nejvíce šetrná.  

Přidte ochutnat pokrmy Sous-vide, které pro Vás připravím já, šéfkuchař restaurace Amaryla a hotelu Amarilis - Maxim Semenčukov a můj bezvadný tým.

Číst více »

Zdraví nacházíme v tom co jíme

neděle 4. prosinec 2016 19:28

Zdraví nacházíme v tom co jíme

Zdraví nacházíme v tom co jíme,

to už všichni dobře víme.

A kam zajít to zažít?

Snoubení dobrého jídla a vína, to je restaurace Amaryla

najdete nás ve Štěpánské osmnáct.

 Blízko Václavského náměstí.

Ochutnáte pokrmy bez lepku a laktózy

Dobrý steak i ryba,

Jídla pro vegana i vegetariána

dětský koutek nechybí,

ať konference či večírek,

je to prostě zážitek.

Číst více »

Srbský den v Hotelu Amarilis

středa 30. listopad 2016 13:00

Srbský den v Hotelu Amarilis

 

Minulý tyden byl v hotelu Amarilis "SRBSKÝ DEN". Velvyslanectví Srbska připravilo pro své hosty zajímavý program na téma srbské země,

kultury, investice a podnikání.

Nechyběla ochutnávka vín a destilátů.Na této akce byli přítomni velvyslanci z několika zemí, zejména Srbska, Chorvatska, Bulharska,

Arménie a Filipín.

Každého hosta vítaly krásné slečny v tradičních kostýmech, s tradiční pogacou se solí. 

Restaurace Amaryla pro tuto akci připravila bohatou nabídku tradičních jídel a dezertů. Civapcici s grilovanou cibulkou,
Pleskavice se sýrem, karadjordjeva snicla, Kajmak, Ajvar a další srbské dobroty. 

Pro mne bylo ctí připravit jídlo pro tuto významnou akci a jsem rad, že jsem se taky naučil nové recepty a poznal tuto krásnou zem. 

Maxim semenchukov

Head Chef

Číst více »

Fermentace a vaření v Sous-vide

pátek 21. říjen 2016 11:18

Fermentace a vaření v Sous-vide

Fermentace a vaření v Sous-vide

 

18 října se v kuchyňském studiu firmy Electrolux konal kurz pro šéfkuchaře na téma "Fermentace a vaření v Sous-vide".

Přednášeli a vařili dva šikovní kuchaři - Jarda Kozdelka (sous-chef restaurace Eska) a Tonda Bradáč (chef Electrolux). Hodně se hovořilo o fermentaci zeleniny, bylinkářství a Sous-vide (vaření ve vakuu). Byl připraven i degustační set zajímavých  jídel. V každém jídle byla potravina, která se podávala na několik různých způsobů. Například - kuřecí prso a stehno sous-vide, kukuřičná kaše, kukuřice blanšírovaná v máslovém vývaru, kukuřičný prach, popcorn.

 

Zajímavé bylo potkat známé tváře a také se seznámit s novými kolegy.

Jsem rád, že jsem se zúčastnil této akce a již v nejbližší době mohu použít nápady, které jsem načerpal. 

 

Mějte se pěkně a naviděnou v restauraci Amaryla.

Číst více »

Zveme Vás na vynikající pokrmy

čtvrtek 13. říjen 2016 2:01

Zveme Vás na vynikající pokrmy

Rádi bychom Vás chtěli pozvat do naší restaurace v centru Prahy, kde si můžete vybrat ze mnoha vynikajících pokrmů, které pro Vás denně připravuje vždy z čerstvých surovin náš šéfkuchař.

Číst více »

Gran Prix Prague

Napsal Max Semenčukov pondělí 26. září 2016 11:35

Gran Prix Prague

Gran Prix Prague

10. září Prahou proběhlo 7500 běžců v rámci tradičního běžeckého závodu na 10 kilometru – Birell Grand Prix Prague. Tento závod, jako každý rok, seřadil na jedné startovní čáře sportovní nadšence z mnoha zemí a výkonnostních úrovni.

Číst více »


Kontakt

Štěpánská 18
11000 Praha
Tel. +420 222 748 111
Fax +420 222 748 113
Email: amaryla@jerome.cz

Odběr denního menu