Chvála blahodárnému chřestu - Napsali O nás - Blog

Chvála blahodárnému chřestu - Napsali O nás

Chvála blahodárnému chřestu

Včera měly členky Klubu manažerek mimořádnou příležitost – absolvovaly Školu vaření, tentokrát s chřestem. Umožnila jim to majitelka a statutární ředitelka Hotelu Amarilis ve Štěpánské ulici v Praze Ing. Jiřina Mašić. Jídla přímo před zraky hostů připravil šéfkuchař Maxim Semenčukov. 

Chřest je křehká zelenina, která působí blahodárně především na srdce a krevní oběh a možná byste nevěřili, co všechno se z ní dá připravit, jak v teplé, tak i studené formě. My jsme ochutnali výtečný předkrm, polévku, druhý předkrm, salát, krémové rizoto s bílým a zeleným chřestem a dezert. Kuchyně Hotelu Amarilis se totiž specializuje na zdravá, lehká a chutná jídla a chřest bude základem červnového menu

 

Zdroj Český Metropol Článek zde

Napsal Max Semenčukov pondělí 6. červen 2016 12:46



Kontakt

Štěpánská 18
11000 Praha
Tel. +420 222 748 111
Fax +420 222 748 113
Email: amaryla@jerome.cz

Odběr denního menu